Avui ha vingut la Laura, mare de l'Anna a explicar-nos la visita de tota la família a una granja del País Basc i ens ha ensenyat les fotos que van fer i un vídeo on es veia com esquilaven les ovelles, els infants l'han seguit amb molta atenció.
També ens ha portat una mandíbula d'ovella i li hem pogut veure les dents, tot parlant del que menjaven les ovelles i de com feien: ¡ beee ! beeeee !!
Després hem sortit al pati per veure i tocar la llana d'una ovella, tenía el pèl llarguíssim i era molt suau...amb aquesta llana fan jerseys, que són molt calentons!
Tot seguit, ens hem rentat les mans per poder fer un tast d'un deliciós formatge que ens ha portat i que la seva recepta té més de vuit mil anys d'antigüitat i que l'elavoraven els pastors en plena natura, és un formatge pur d'ovella latxa (ovella dels bardissars) i es diu Idiazabal.
Finalment, després de conèixer tantes coses noves i un bon dinar, els petits i petites , aquesta vegada sí, han pogut adormir-se tot comptant ovelletes ...
Aquí teniu les fotos i el video que han vist els infants. Cliqueu sobre les imatges.Finalment, després de conèixer tantes coses noves i un bon dinar, els petits i petites , aquesta vegada sí, han pogut adormir-se tot comptant ovelletes ...
esquilant ovelles a euskadi abril 2011 |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.